Grand Café

Hier kan je niet alleen een heerlijk drankje verkrijgen maar gedurende de hele dag ook lekkere kleine borrelhapjes. Of heerlijke ongezonde zoetigheden. Het glazuur knalt van je tanden. Niet omdat het moet…
Ga lekker zitten met een krant, je laptop , een boek of je nieuwe vriendje. Kacheltje aan als het koud is, deurtje open als het warm is. Of loungen op het terras.


Lunch

Vanaf 11.00 uur kan je fijn lunchen. Voor elk wat wils. Gezond, vet, lekker of misschien wel vies. Met zo’n stiekem tussen-de-middag-wijntje zodat het net lijkt of de rest van de werkdag sneller voorbij gaat. En een licht blosje op de wangen


Maaltijd

Vanaf 17.00 uur serveren wij het diner. Nou ja, diner klinkt misschien wat sjiek. Gewoon lekker eten. Keus genoeg, al hebben wij geen biljart. Ons succesnummer is toch wel de “poussin”, een eenpersoons kippetje speciaal door onze koks gepekeld en mooi gegrild.
Maar we hebben ook vis –en vegetarische gerechten. En leuke happen voor de kids. Ook voor opa & oma natuurlijk. Alleen geen doorgekookte spruitjes en bloemkool met een papje.

Onze keuken voert een kleine originele Grand Café-kaart en heeft de gehele dag hapjes beschikbaar met ’s middags een fijne lunch. ’s Avonds bieden wij lieve voor, hoofd –en nagerechten. De verse producten komen zoveel mogelijk uit de streek en naast klassieke gerechten willen we u ook kennis laten maken met smaken uit de rest van de wereld. Want niet alleen een schnitzel is lekker!