Grand Café

Hier kan je niet alleen een heerlijk drankje verkrijgen maar gedurende de hele dag ook lekkere kleine borrelhapjes. Of heerlijke ongezonde zoetigheden. Het glazuur knalt van je tanden. Niet omdat het moet…
Ga lekker zitten met een krant, je laptop , een boek of je nieuwe vriendje. Kacheltje aan als het koud is, deurtje open als het warm is. Of loungen op het terras.


Lunch

Vanaf 11.00 uur kan je fijn lunchen. Voor elk wat wils. Gezond, vet, lekker of misschien wel vies. Met zo’n stiekem tussen-de-middag-wijntje zodat het net lijkt of de rest van de werkdag sneller voorbij gaat. En een licht blosje op de wangen


Maaltijd

Vanaf 17.00 uur serveren wij het diner. Nou ja, diner klinkt misschien wat sjiek. Gewoon lekker eten. Keus genoeg, al hebben wij geen biljart. Ons succesnummer is toch wel de “poussin”, een eenpersoons kippetje speciaal door onze koks gepekeld en mooi gegrild.
Maar we hebben ook vis –en vegetarische gerechten. En leuke happen voor de kids. Ook voor opa & oma natuurlijk. Alleen geen doorgekookte spruitjes en bloemkool met een papje.

 

Hoe zit dat nou eigenlijk, met die nieuwe kok en de menukaart?, vragen veel gasten aan ons.
Nou ja, zeggen wij dan, nieuwe kok? Het is meer een ouwe kok. Grijs met een Bourgondisch buikje. Een buik vol bekwaamheid. Een chef met een dikke dertig jaar ervaring. Hij reorganiseert onze keuken. Naar een niveautje hoger. Onze vaste koks zweten peentjes als de basstem van de conventionele patron door de keuken buldert. Een bestaande keuken verander je niet zomaar. Op dit moment zijn we aan het experimenteren met de menukaart. Dat duurt nog een paar weekjes. Maar we willen wel alvast een tipje van de sluier oplichten. Hierbij de menukaart van vanavond, een preview van wat de komende kaart zal kunnen bieden. Alles vers, veel lokaal, altijd seizoen aanbod en klassiek modern. Wat dacht je van de In ’t Holt 1654-Kaasfondue? In drie varianten!
Of gewoon een lekkere verse Waddenoester. De smaak van de zee!