Grand Café

Dagelijks geopend - 11.00-17.00 uur

In het Grand Café kan je niet alleen een heerlijk drankje verkrijgen maar ook lekkere kleine borrelhapjes. Of heerlijke ongezonde zoetigheden. Het glazuur knalt van je tanden. Niet omdat het moet…

Voorlopig zijn wij binnen de Corona-richtlijnen elke dag geopend vanaf 11.00 uur. Wij serveren iedere dag een uitgebreide lunch tussen 12.00 en 16.30 uur. Op zaterdag en zondag kan je daarnaast ook nog de hele dag een keuze maken uit onze dinerkaart. En verder ben je natuurlijk altijd welkom voor een kopje koffie, een taartje, borrel of een lekker hapje.

Ga lekker zitten met de krant aan de leestafel, je laptop, een boek of je nieuwe vriendje. Kacheltje aan als het koud is, deurtje open als het warm is. Of loungen op het terras. ’s Winters deels met terrasverwarming. En warmtekussens. Cool man! Oh nee, we bedoelen: lekker warm.

 

Lunch

Elke dag tussen 12.00 en 16.30 uur

De hele week kan je fijn lunchen. Van alles wat. Gezond, vet, groot of klein, lekker of misschien wel vies. Met zo’n stiekem tussen-de-middag-wijntje zodat het net lijkt of de rest van de dag sneller voorbij gaat. En een licht blosje op de wangen.

Uitgebreide lunch: elke dag, echt waar; élke dag.

 

Maaltijd

Zaterdag en zondag tussen 12.00 en 16.30 uur serveren wij het diner. Nou ja, diner klinkt misschien wat sjiek. Gewoon lekker eten.

Een fijne, degelijke dis met een moderne twist.

Voor elk wat wils. Van een goede saté tot een mooie rundersteak. En verse vis, zoveel mogelijk regionaal gevangen. Niet te vergeten: altijd twee mooie vegetarische gerechten.

Met onze fantastische In ’t Holt 1654 Specials: twee soorten kaasfondue - nou ja zeg, ook al vega!. Of onze homemade runderburger met eigen saus (vegetarisch ook mogelijk!) En dat voor de sprookjesachtige prijs van € 16,54. Hoe verzinnen ze het!

Hoofdstraat 2,  9801 BW Zuidhorn
post@intholt1654.nl
0594-442159

Openingstijden Grand Café 
Dagelijks vanaf 11.00 uur