Grand Café

Maandag t/m donderdag vanaf 16.00 uur

Vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 10.00 uur

Hier kan je niet alleen een heerlijk drankje verkrijgen maar ook lekkere kleine borrelhapjes. Of heerlijke ongezonde zoetigheden. Het glazuur knalt van je tanden. Niet omdat het moet…

Ga lekker zitten met de krant op de leestafel, je laptop , een boek of je nieuwe vriendje. Kacheltje aan als het koud is, deurtje open als het warm is. Of loungen op het terras. ’s Winters deels met terrasverwarming. Cool man! Oh nee, we bedoelen: lekker warm.

Lunch

Vrijdag, zaterdag en zondag tussen 11.30 en 16.00 uur

In het weekeinde kan je fijn lunchen. Voor elk wat wils. Gezond, vet, lekker of misschien wel vies. Met zo’n stiekem tussen-de-middag-wijntje zodat het net lijkt of de rest van de dag sneller voorbij gaat. En een licht blosje op de wangen.

 

Maaltijd

Vanaf 17.00 uur serveren wij het diner. Nou ja, diner klinkt misschien wat sjiek. Gewoon lekker eten. Ons succesnummer is toch wel de “poussin”, een eenpersoons kippetje speciaal door onze koks gepekeld en mooi gegrild. En de In ’t Holt 1654 – kaasfondues zijn ook bepaald niet te versmaden, zeker niet voor de prijs: € 16,54

Maar we hebben ook vis –en vegetarische gerechten. En leuke happen voor de kids. Ook voor opa & oma natuurlijk. Alleen geen doorgekookte spruitjes en bloemkool met een papje.

Hoofdstraat 2,  9801 BW Zuidhorn
post@intholt1654.nl
0594-442159

Openingstijden Grand Café 
maandag t/m donderdag vanaf 16:00 uur
vrijdag t/m zondag vanaf 10:00 uur