Grand Café

Ojee, wéér gesloten.

Sorry, we kunnen er ook niks aan doen...

 

Voor hotelgasten geopend tussen 16.00 en 21.00 uur

Oh nee, ook niet meer...

 

 

In het Grand Café kan je niet alleen een heerlijk drankje verkrijgen maar ook lekkere kleine borrelhapjes. Of heerlijke ongezonde zoetigheden. Het glazuur knalt van je tanden. Niet omdat het moet…

Tijdens de komende Corona-maatregelen (in ieder geval tot en met 20 oktober 2020) zijn wij elke dag geopend vanaf 11.00 uur. Echter serveren wij alleen op vrijdag, zaterdag en zondag een uitgebreide lunch. Maandag tot en met donderdag bent u van harte welkom voor alle drankjes waar u zo van houdt maar bedienen wij u daarnaast enkel met een klassieke Corona-tosti en drie soorten gebak. Ook lekker, toch?

Ga lekker zitten met de krant aan de leestafel, je laptop , een boek of je nieuwe vriendje. Kacheltje aan als het koud is, deurtje open als het warm is. Of loungen op het terras. ’s Winters deels met terrasverwarming. Cool man! Oh nee, we bedoelen: lekker warm.

 

Lunch

Vrijdag, zaterdag en zondag tussen 11.30 en 16.00 uur

In het weekeinde kan je fijn lunchen. Van alles wat. Gezond, vet, groot of klein, lekker of misschien wel vies. Met zo’n stiekem tussen-de-middag-wijntje zodat het net lijkt of de rest van de dag sneller voorbij gaat. En een licht blosje op de wangen.

 

 

 

Maaltijd

Elke dag vanaf 17.00 uur serveren wij het diner. Nou ja, diner klinkt misschien wat sjiek. Gewoon lekker eten.

Een fijne, degelijke dis met een moderne twist.

Voor elk wat wils. Van een goede saté tot een mooie rundersteak. En verse vis, zoveel mogelijk regionaal gevangen. Niet te vergeten: altijd twee mooie vegetarische gerechten.

Met onze fantastische In ’t Holt 1654 Specials: drie soorten kaasfondue. Of Burger en Bier; onze homemade runderburger met een speciaalbier naar keuze. En dat voor de sprookjesachtige prijs van € 16,54. Hoe verzinnen ze het!

Hoofdstraat 2,  9801 BW Zuidhorn
post@intholt1654.nl
0594-442159

Openingstijden Grand Café 
maandag t/m donderdag vanaf 15:00 uur
vrijdag t/m zondag vanaf 10:00 uur