Dinerkaart

Voorgerechten
Brood met kruidenboter en ajvar (v) € 6,00
Paddenstoelenbouillon met beukenzwam en enoki (v) € 6,50
Groninger mosterdsoep al dan niet met spekjes (evt. v) € 6,25
Rundercarpaccio met truffelmayonaise, Parmezaan en een crunch van geroosterde tuinboontjes € 12,00
Pastrami met ingelegde pompoen en cranberrydressing € 9,75
Tartaar van geitenkaas met gemarineerde rode bietjes en balsamicosiroop (v) € 8,75
Gerookte forelmousse met knolselderijchips en appel-karamelsaus € 10,50
Holtkamp garnalenkroketjes met cocktailsaus en zoetzure salade € 11,50
Proeverij; een selectie van onze voorgerechten in de keuze van de kok (evt. v) € 14,50
Hoofdgerechten
Rundersteak met rode port-tijmsaus en knolselderijchips € 22,50
Wildzwijnfilet op roergebakken boerenkool met gepofte knoflookjus € 20,50
Gekonfijte eendenbout op knolselderijpuree met vijgenketchup € 21,50
Saté van gemarineerde kippendijen met kroepoek en atjar € 17,75
Indiase Dahl van pompoen, linzen en kikkererwten, geserveerd met rijst (vegan) € 18,75
Paddenstoelenrisotto met Parmezaan en truffelsalsa (v) € 19,50
Zeewolffilet gerold in spek met venkel-Pernodsaus € 21,50
Op de huid gebakken zalmfilet met sojaboontjes, paksoi en Tom-Kha-Kai saus € 20,50
In 't Holt 1654 Specials
Homemade runderburger met cheddar, bacon, sla, tomaat, augurk en burgersaus, geserveerd met frites en salade € 16,54
Kaasfondue Traditioneel of met Roquefort AOP, geserveerd met brood, groenten en salade (v) € 16,54
Kleine Gerechten
Pannenkoek met poedersuiker en stroop (v) € 5,75
Vissticks of kroket of frikandel met appelmoes, frietjes en mayonaise € 6,75
Nagerechten
Stroopwafelparfait met karamelsaus en een drupje spekkoeklikeur € 7,50
Crème brûlée met een vleugje Grand Marnier € 7,50
Chocolade brownie met cassis-sorbetijs en roodfruitcoulis € 7,50
Dame Blanche; vanille ijs met warme chocolade ijs € 7,00
Oude brokkelkaas van het Koetshuysch uit Zuidhorn met een glaasje Pedro Ximenez € 9,75
Bolletje vanille ijs of cassis-sorbetijs met slagroom € 3,25
Raket, waterijsje € 1,25