Dinerkaart In 't Holt 1654

Voorgerechten:
Stokbrood met kruidenboter en smeersel € 5,75
Geroosterde paprika-tomatensoep € 6,25
Groninger mosterdsoep al dan niet met spekjes € 6,25
Gemarineerde artisjokharten met feta en olijven € 7,00
Geitenkaaskroketjes 2 stuks met rode bietjeschutney € 7,25
Gamba's Pil Pil; gepelde garnalen in knoflook-chili-olie uit de oven € 9,50
Gravad Lax, gemarineerde verse zalm met mosterd-dille dressing € 10,50
Pulled pork met Teriyaki, gember en sesam € 10,50
Carpaccio van gerookte ribeye met basilicum-olie, Parmezaan en pijnboompitjes € 11,50
Proeverij; een selectie van onze voorgerechten € 12,75
Hoofdgerechten:
Saté van gemarineerde kippendij met kroepoek en atjar € 17,50
Rundersteak met groene peperroomsaus € 21,50
Varkenshaas medailons met gesmolten brie, calvados jus en appelchips € 18,50
Linguine in roomsaus met gamba's en zalmfilet € 21,00
Zeebaarsfilet met antiboise: een dressing van tomaat, kappertjes en olijven € 19,75
Japanse miso aubergine met rijst en roergebakken groente (v) € 18,50
Falafal in papadum, rauwkost en knoflook-muntsaus (v) € 17,50
In 't Holt 1654 Specials
Burger & bier
Homade burger, geserveerd met frietjes, salade en speciaal bier naar keuze € 16,54
Kaasfondue
* Traditioneel € 16,54
* Met chillicheddar € 16,54
* Met Roquefort AOP € 16,54
Geserveerd met brood, en groenten
Kleine Gerechten
Pannenkoek met poedersuiker en stroop € 5,75
Vissticks, kroket of frikandel met appelmoes, fietjes en mayonaise € 6,25
Nagerechten
Dame Blanche, vanille ijs met warme chocoladesaus € 6,75
Groene thee pannacotta met kersensorbet ijs € 7,00
Chocolade brownie met witte chocolade ijs en aardbeiencoulis € 7,25
Lemon Fool, mascerpone, merenque, lemoncurd en limoncello € 7,00
Oude brokkelkaas met glaasje PX-sherry € 8,50
Bolletje vanille ijs, witte chocolade ijs of kersensorbet ijs € 3,25
Raket, waterijsje € 1,25