Dagelijks van 17.00 tot 21.00 uur
Voorgerechten | |
---|---|
Rustiek brood met kruidenboter en tomatentapenade | € 6,75 |
Romige soep van verse asperges | € 7,00 |
Groninger mosterdsoep met uitgebakken bacon - of zonder | € 7,00 |
Garnalenkroketjes van Waddengarnalen met zeekraalmayonaise | € 11,50 |
Agnello tonnato; langzaam gegaarde lamsbout met tonijn-ansjovis mayonaise | € 11,50 |
Steak tartare van rokerige ossenworst met zuurdesemtoast | € 11,50 |
Orobianco buffelmozzarella uit Opende met gepofte tomaat, balsamico en basilicumolie | € 11,50 |
Hoofdgerechten -Geserveerd met friet en naar wens met salade | |
---|---|
Mosselen, in de schelp gebakken, met chili-knoflook-rozemarijn olie en aïoli | € 23,50 |
Albacore tonijnsteak - tataki style - met wakamé, sesam, lente-ui en ponzu saus | € 26,50 |
Ribeye van Gronings weiderund met kruidige salsa verde | € 23,75 |
Gepofte zoete aardappel met feta, kappertjes, zontomaat, olijf en kruidenolie | € 18,50 |
Kitchen 's Choice; wisselend gerecht van de kok - vraag de bediening | € dagprijs |
In 't Holt 1654 Bar food | |
---|---|
Homemade runderburger met frisse tomatenrelish, cheddar en bacon | € 18,50 |
Saté van kippendij met pindasaus, zoetzuur en cassave chips | € 18,50 |
No Beef Tex Mex burger met guacamoile en pico de gallo | € 18,50 |
Kleine gerechten | |
---|---|
Pannenkoek met poedersuiker en stroop | € 5,75 |
Frietjes met vissticks, kroket of frikandel met appelmoes en mayonaise | € 6,50 |
Nagerechten | Prijs |
---|---|
Kwarktaart van Groninger Fladderak met een bolletje cirtroenijs | € 6,50 |
Sorbet van 3 soorten ijs met vers fruit en slagroom | € 8,50 |
Holt 's Mess; meringue met aardbei, witte choco schotsen, slagroom en muntsiroop | € 8,50 |
Twee handgemaakte vegan raw choclate bonbons van Dhana Chocolate uit Zuidhorn. Keuze uit diverse smaken geserveerd met koffie of thee al dan niet met havermelk | € 7,75 |
Kaasplankje van streekkaasjes met vijgen-notenbrood | € 12,00 |
Kinderijsje; bolletje vanille ijsmet slagroom, mini-smarties en marshmellows | € 4,50 |