Dagelijks van 17.00 tot 21.00 uur
Voorgerechten | |
---|---|
Breekbroodje met smeersels (v) | € 6,75 |
Geroosterde courgettesoep met gepofte knoflook (vegan) | € 7,00 |
Groninger mosterdsoep met uitgebakken bacon - of zonder (v) | € 7,00 |
Gamba 's - roergebakken in knoflook-chili olie met Mediterrane foccaccia | € 13,75 |
Carpaccio Groninger weiderund, truffelmayonaise, geroosterde tuinboontjes, Parmezaan | € 12,75 |
Huisgemaakte falafel met bloemkool-kurkumacreme en vegan aïoli | € 11,50 |
Proeverij; kok 's selectie van kleine gerechtjes vanaf 2 pers. p.p. | € 14,75 |
Hoofdgerechten | |
---|---|
Kalfswang, sousvide gegaard, met rode wijnjus en steranijs | € 23,50 |
Runder ribeye van de grill (200 gram) met bearnaisesaus | € 23,50 |
Geitenkaas, pompoenpuree, balsamicosiroop, pastinaakchips (v) | € 21,00 |
Kabeljauwfilet met kreeftensaus en Hollandse garnaaltjes | € 23,50 |
In 't Holt 1654 "Blijvers" | |
---|---|
Runderburger, tomaat, augurk, cheddar, bacon, burgersaus | € 18,50 |
Saté kippendij, pindasaus, zoetzure groenten, cassave chips | € 18,50 |
Vegan burger, sla, tomaat, augurk, BBQ saus, vegan mayo | € 17,50 |
Kaasfondue traditioneel, brood, groenten, tortilla chips- suppl. Roquefort € 1,00 (v) | € 21,50 |
Kleine gerechten | |
---|---|
Pannenkoek met poedersuiker en stroop (v) | € 5,75 |
Kibbeling, kroket, of frikandel met appelmoes en frietjes | € 7,50 |
Nagerechten | Prijs |
---|---|
Chocolade-baileys panna cotta met hazelnoot crumble | € 7,75 |
Dame Blanche, vanilleijs, warme chocoladesaus | € 7,50 |
Groninger tiramisu, Groninger koek, Hooghoudt zachtbitter | € 8,00 |
Cranberry cheesecake met slagroom en cassis coulis | € 7,75 |
Twee handgemaakte vegan raw choclate bonbons van Dhana Chocolate uit Zuidhorn. Keuze uit diverse smaken geserveerd met koffie of thee al dan niet met havermelk (vegan) | € 7,75 |
Oude brokkelkaas van het Koetshuysch uit Zuidhorn met een glaasje Pedro Ximinez nectar sherry (v) | € 12,00 |