Dinerkaart In 't Holt 1654

Voorgerechten:
Stokbrood met kruidenboter € 5,25
Groninger mosterdsoep al dan niet met spekjes € 6,25
Franse uiensoep met kaascrouton € 6,25
2 Geitenkaas kroketjes met rode bietjes-chutney en eikenbladsalade € 7,25
Verse mosselen in de schelp gebakken met tijm, rozemarijn, knoflook en rode pepers € 10,50
Carpaccio van gerookte ribeye met truffelmayonaisse, pijnboompitjes en Parmezaan € 10,75
Proeverij van vis: tartaar van verse zalm, bisque van Hollandse garnalen en mousse van gerookte forel met karamel appeltje € 11,75
Hoofdgerechten:
Saté van gemarineerde kippendij met kroepoek en atjar € 17,50
Varkenshaasmedaillons met gesmolten brie en calvados-jus € 18,75
Rundersteak met knolselderijcrème en portjus € 20,50
Gekonfijte eendenbout op zuurkool met parelhoen paté en cranberrycoulis € 21,50
Zalmfilet op de huid gebakken met terriyaki en pompoenpuree € 19,50
Waddenmosselen in de schelp gebakken met tijm, rozemarijn, knoflook en rode pepers geserveerd € 20,50
€ 19,50
Artisjokkentaart met balsamicosaus (v) € 17,50
Risotto met paddestoelen en Parmezaan (v) € 18,50
Kaasfondue In 't Holt 1654
* Traditioneel € 16,54
* Met appelcider en eekhoorntjesbrood € 16,54
* Met Roquefort AOP € 16,54
Geserveerd met brood, groenten, sesamzaad en komijn
Nagerechten:
Dame Blanche € 6,75
Tiramisu € 7,50
Warme appel-perencrumble met kaneelijs € 7,00
Chocolade brownie met vanilleijs en kersencoulis € 7,25
Kindergerechten:
Pannenkoek met poedersuiker en stroop € 5,75
Frikandel of kroket met appelmoes en frietjes € 6,25
Vissticks met appelmoes en frietjes € 6,25