Dinerkaart In 't Holt 1654 - Tijdelijk niet verkrijgbaar
Voorgerechten: | ||
---|---|---|
Brood met kruidenboter en smeersel | € 5,75 | |
Pompoen-wortelsoep met mierikswortelroom en butternutpitten | € 6,50 | |
Groninger mosterdsoep al dan niet met spekjes | € 6,25 | |
Falafal op salade geserveerd in papadum met knoflook-muntsaus | € 7,75 | |
Crème brûlée van geitenkaas met cranberrycompote | € 7,50 | |
Tartaar van gerookte zalm met ingelegde gember en wasabi-crème | € 9,75 | |
Verse mosselen in de schelp gebakken met tijm, rozemarijn, knoflook en rode pepers | € 10,50 | |
Langzaam gegaard buikspek van Gaasterlander varken op peren-rucolasalade met balsamicosiroop | € 9,75 | |
Rundercarpaccio met truffelmayonaise, geroosterde tuinboontjes en Parmezaan | € 11,50 | |
Proeverij; een door de chef gekozen selectie van onze voorgerechten | € 12,75 |
Hoofdgerechten: | ||
---|---|---|
Gekonfijte eendenbout op zuurkool met eendenlevermousse en cranberrycoulis | € 21,50 | |
Varkenshaasmedaillons met gesmolten brie, calvadosjus en appelchips | € 19,75 | |
Saté van gemarineerde kippendij met kroepoek en atjar | € 17,50 | |
Rundersteak met knolselderijpuree en portjus | € 21,50 | |
Verse mosselen in de schelp gebakken met tijm, rozemarijn, knoflook en rode pepers | € 20,50 | |
Zalmfilet met kruidenkorst in beurre blanc | € 19,75 | |
Loempia gevuld met bataat en rode ui op een spiegel van geitenkaascrème | € 17,75 | |
Tagliatelle met paddenstoelen, Parmezaan, rucola en truffeltapenade | € 18,50 |
In 't Holt 1654 Specials | ||
---|---|---|
Burger & bier: | ||
Homemade burger, geserveerd met frietjes, salade en speciaal bier naar keuze (of een ander drankje) | € 16,54 | |
Kaasfondue: | ||
* Traditioneel | € 16,54 | |
* Met eekhoorntjesbrood | € 16,54 | |
* Met Roquefort AOP | € 16,54 | |
Geserveerd met brood en groenten |
Kleine Gerechten | ||
---|---|---|
Pannenkoek met poedersuiker en stroop | € 5,75 | |
Vissticks, kroket of frikandel met appelmoes, frietjes en mayonaise | € 6,25 |
Nagerechten | ||
---|---|---|
Dame Blanche; vanille ijs met warme chocoladesaus | € 6,75 | |
Panna cotta van witte chocolade met stoofpeertjescompote | € 7,25 | |
Chocoladebrownie met bananenijs, caramelsaus en hazelnootkrokantjes | € 7,50 | |
Warme appel-perencrumble met kaneelijs | € 8,50 | |
Tiramisu Twist (Amarettikruimels, espresso, mascarpone en amarettosiroop) | € 8,25 | |
Koetshuysch oude brokkelkaas met een glaasje Nectar Pedro Ximenez sherry | € 9,75 | |
Bolletje vanille-ijs, kaneelijs of bananenijs | € 3,25 | |
Heeft u een allergie? Meld het ons. |