Dagelijks van 17.00 tot 21.00 uur

Voorgerechten
Rustiek brood met kruidenboter en tomatentapenade € 6,75
Romige soep van verse asperges € 7,00
Groninger mosterdsoep met uitgebakken bacon - of zonder € 7,00
Garnalenkroketjes van Waddengarnalen met zeekraalmayonaise € 11,50
Agnello tonnato; langzaam gegaarde lamsbout met tonijn-ansjovis mayonaise € 11,50
Steak tartare van rokerige ossenworst met zuurdesemtoast € 11,50
Orobianco buffelmozzarella uit Opende met gepofte tomaat, balsamico en basilicumolie € 11,50
Hoofdgerechten -Geserveerd met friet en naar wens met salade
Mosselen, in de schelp gebakken, met chili-knoflook-rozemarijn olie en aïoli € 23,50
Albacore tonijnsteak - tataki style - met wakamé, sesam, lente-ui en ponzu saus € 26,50
Ribeye van Gronings weiderund met kruidige salsa verde € 23,75
Gepofte zoete aardappel met feta, kappertjes, zontomaat, olijf en kruidenolie € 18,50
Kitchen 's Choice; wisselend gerecht van de kok - vraag de bediening € dagprijs
In 't Holt 1654 Bar food
Homemade runderburger met frisse tomatenrelish, cheddar en bacon € 18,50
Saté van kippendij met pindasaus, zoetzuur en cassave chips € 18,50
No Beef Tex Mex burger met guacamoile en pico de gallo € 18,50
Kleine gerechten
Pannenkoek met poedersuiker en stroop € 5,75
Frietjes met vissticks, kroket of frikandel met appelmoes en mayonaise € 6,50
Nagerechten Prijs
Kwarktaart van Groninger Fladderak met een bolletje cirtroenijs € 6,50
Sorbet van 3 soorten ijs met vers fruit en slagroom € 8,50
Holt 's Mess; meringue met aardbei, witte choco schotsen, slagroom en muntsiroop € 8,50
Twee handgemaakte vegan raw choclate bonbons van Dhana Chocolate uit Zuidhorn. Keuze uit diverse smaken geserveerd met koffie of thee al dan niet met havermelk € 7,75
Kaasplankje van streekkaasjes met vijgen-notenbrood € 12,00
Kinderijsje; bolletje vanille ijsmet slagroom, mini-smarties en marshmellows € 4,50