Dinerkaart In 't Holt 1654

Voorgerechten:
Stokbrood met kruidenboter € 5,25
Groninger mosterdsoep al dan niet met spekjes € 6,25
Franse uiensoep met kaascrouton € 6,25
Coeur de Boeuf tomaten met basilicumolie en buratta € 8,25
Verse mosselen in de schelp gebakken met tijm, rozemarijn, knoflook en rode pepers € 10,50
Carpaccio van gerookte ribeye met truffelmayonaisse, pijnboompitjes en Parmezaan € 10,75
Huisgerookte zalm op dun geschaafde gele biet, venkel en kappertjes € 10,50
Hoofdgerechten:
Gekonfijte eendenbout met parelhoen paté en cranberrycoulis € 21,50
Rundersteak met knolselderijcrème en portjus € 20,50
Paperdelle met Italiaanse stoof van draadjesvlees € 18,50
Varkenshaasmedaillons met gesmolten brie en calvadosjus € 18,75
Saté van kippendij met kroepoek, atjar en verse friet € 17,50
Waddenmosselen in de schelp gebakken met tijm, rozemarijn, knoflook en rode pepers geserveerd met verse friet € 20,50
Zalmfilet op de huid gebakken met terriyaki en pompoen puree € 19,50
Lasagne met gegrilde groenten en geitenkaas (v) € 17,50
Risotto met paddestoelen en Parmezaan (v) € 18,50
Kaasfondue In 't Holt 1654
* Traditioneel € 16,54
* Met appelcider en eekhoorntjesbrood € 16,54
* Met Roquefort AOP € 16,54
Geserveerd met brood, groenten, sesamzaad en komijn
Nagerechten:
Lemon merenque fool € 6,75
Crème brulee met sinaasappel € 6,75
Dame Blanche € 7,00
Chocolade brownie met citroenijs en frambozencoulis € 7,50
Kindergerechten:
Pannenkoek met poedersuiker en stroop € 5,75
Frikandel of kroket met appelmoes en frietjes € 6,25
Mini hamburger met appelmoes en frietjes € 8,75