Dagelijks van 17.00 tot 21.00 uur
Voorgerechten | |
---|---|
Warm brood met gezouten boter en tapenade | € 7,50 |
Tomatensoep met geroosterde paprika en basilicumroom | € 7,50 |
Groninger mosterdsoep al dan niet met spekjes | € 7,50 |
Carpaccio met sud’n‘sol tomaat, old superior kaas, geroosterde tuinbonen en truffelmayonaise | € 13,50 |
Geparneerde mosselen geserveerd met aïoli | € 13,50 |
Salade rode biet met peer, druif, gorgonzola, gerookte amandelen en balsamico | € 12,50 |
Hoofdgerechten -Geserveerd met bijpassende garnituren | |
---|---|
Lamscurry met wortel en cashewnoten geserveerd met basmatirijst | € 24,50 |
Gemarineerde biefstukjes met een huisgemaakte piccalilly | € 25,50 |
Huisgemaakte saté van kippendijen met satésaus, zoetzuur en cassavechips | € 20,50 |
Sukadeburger met in port geglaceerde uitjes en truffelmayo | € 18,50 |
Roergebakken gamba’s in knoflook-chili olie met courgette, paprika, rode ui en aïoli | € 24,50 |
Zalmfilet, lichtgerookt met een citroen-dillesaus | € 26,50 |
Taartje met spinazie, avocado, noten en zaden (vegan en glutenvrij) | € 21,50 |
Linzenstoof met zoete aardappel, kikkererwten, feta, paprika met naanbrood (v) | € 21,50 |
Beyond Meat burger met in port geglaceerde uitjes en truffelmayo (v) | € 18,50 |
Kleine gerechten | |
---|---|
Poffertjes met poedersuiker en stroop | € 6,00 |
Frietjes met kipfingers, kroket of frikandel met appelmoes en mayonaise | € 7,50 |
Nagerechten | Prijs |
---|---|
Coupe tiramisu; amaretto-ijs, espresso crème, lange vingers, choco krullen en slagroom | € 9,50 |
Warme appelcrumble met vanille-ijs, kletskop en slagroom | € 9,50 |
Crème brûlée met witte chocolade en zwarte bessen | € 8,50 |
Twee handgemaakte vegan raw choclate bonbons van Dhana Chocolate uit Zuidhorn. Keuze uit diverse smaken geserveerd met koffie of thee al dan niet met havermelk | € 8,00 |
Kinderijsje; bolletje vanille ijs met slagroom, smarties en marshmellows | € 4,50 |
Apart afrekenen is niet toegestaan boven de 8 personen