Voorgerechten | |
---|---|
Warme pita 's met Oosterse dip; humus, muhamara, babaganoush | € 8,00 |
Tomatensoep met geroosterde paprika en basilicumroom | € 7,50 |
Groninger mosterdsoep al dan niet met uitgebakken Groninger worst | € 7,50 |
Carpaccio-rol met rucola, Parmezaan, zongedroogde tomaat, geroosterde tuinboontjes en pesto-dressing | € 13,50 |
Terschelinger garnalenkroketjes met limoen-dille saus | € 14,25 |
Kleine salade (ook als maaltijdsalade + € 6,00): | |
* Kip: Krokante kipstukjes, sla, ei, knoflookcroutons, Parmezaan, caesar-dressing | € 10,50 |
* Tonijn: Tonijnflakes, guacamole, salsa, sla, spicy cocktailsaus | 10,50 |
* Bietjes: Rode bietjes, sla, feta, appel, munt, gerookte amandelen, balsamico | 9,50 |
Hoofdgerechten - Geserveerd met frites en salade | |
---|---|
Rundersteak 150 of 300 gram: Kogelbiefstuk met chimichurri | € 21,00 klein / 27,50 - groot |
Hamburger 150 of 300 gram: Runderburger op brood met rode port-uitjes en truffelmayonaise | € 16,50 klein / € 19,50 - groot |
Saté 150 of 300 gram: Gemarineerde varkenshaas met pindasaus, zoetzuur en cassavechips | € 18,50 - klein / € 24,50 - groot |
Kip Souvlaki 150 of 300 gram: Spies van gemarineerde kipfilet met yoghurt-knoflooksaus en pita brood | € 18,50 - klein / € 24,50 groot |
Mixed Grill 450 gram: Spies Souvlaki, saté en kogelbiefstuk met 3 sausjes | € 32,00 |
Zalm: Op de huid gebakken zalmfilet met spinazie-hollondaisesaus | € 26,50 |
Mosselen: In de schelp gebakken in knoflook-chili-olie en rozemarijn met aïoli en spicy cocktailsaus | € 26,50 |
Beyond Meat - Vegetarische burger, getoast brood, rode port-uitjes en truffelmayonaise | € 19,50 |
Spinazie avocado-taartje - vegan/ glutenvrij; Taartje met spinazie, avocado, noten en zaden | € 21,50 |
Kindermenu - Frietjes met kroket of frikandel of kipvingers met appelmoes en mayonaise en een kinderijsje na | € 10,00 |
Kindermenu - Poffertjes met stroop en poedersuiker en kinderijsje na | € 10,00 |
Nagerechten | Prijs |
---|---|
Sorbet van bloedsinaasappel, vruchtjes, siroop en slagroom | € 8,00 |
Dame Blanche; vanille-ijs, warme chocoladesaus en slagroom | € 7,50 |
Holtje Eton Mess; bosvruchten, merinque, lemoncurd en slagroom | € 8,50 |
Twee handgemaakte vegan raw choclate bonbons van Dhana Chocolate uit Zuidhorn. Keuze uit diverse smaken geserveerd met koffie of thee al dan niet met havermelk | € 8,50 |
Kaas & PX-sherry, oude brokkelkaas van het Koetshuysch uit Zuidhorn met Pedro Ximinez sherry | € 12,50 |
Diverse soorten gebak; appeltaart, sinaasappelbavarois, chocolade brownie, gebak van de dag | v.a. € 4,00 |
Apart afrekenen is niet toegestaan boven de 8 personen