Voorgerechten | |
---|---|
Brood met kruidenboter en Muhammara (sweet pepperdip) (v) | € 6,00 |
Geroosterde paprika-tomatensoep met een topping van tuinkruiden-roomkaas (v) | € 6,50 |
Groninger mosterdsoep al dan niet met spekjes (evt. v) | € 6,25 |
Gegrilde groene asperges met ham mousse, asperge gratin en Parmezaankletskop (vega variant met geitenkaas) | € 9,75 |
Samosa gevuld met puree van zoete aardappelcurry, met piccalilly crème (vegan) | € 8,75 |
Tartaar van verse zalm met mangocoulis en wakamé | € 11,75 |
Gamba ’s uit de oven in pittige knoflookolie geserveerd met brood | € 12,50 |
Rundercarpaccio met pestodressing, Parmezaan en een crunch van geroosterde tuinbonen | € 12,50 |
Proeverij; een selectie van onze voorgerechten in de keuze van de kok (evt. v) | € 14,75 |
Hoofdgerechten | |
---|---|
Rundersteak van de plaat met Chimichurri | € 23,50 |
Hollandse asperges 'Klassiek' met ham, gekookt ei, geklaarde boter en aardappeltjes | € 21,00 |
Saté van gemarineerde kippendijen met pindasaus, kroepoek en atjar | € 17,50 |
Homemade runderburger met cheddar, bacon, sla, tomaat, augurk en burger geserveerd met frites en salade | € 18,25 |
Homemade Vegan burger met cheddar, sla, tomaat, augurk en burgersaus, geserveerd met frites en salade (v) | € 18,25 |
Witvisfilet met vadouvan-jus en meiraapmousseline | € 22,50 |
Hollandse asperges met op de huid gebakken zalmfilet, Hollandaisesaus en aardappeltjes | € 21,50 |
Risotto ‘Primavera’ met gegrilde courgette, doperwten, spinazie en geitenkaas (v) | € 19,75 |
Verse tortelini gevuld met truffel, met Hollandse asperges, rucola en Parmezaan (v) | € 21,00 |
Kaasfondue In ’t Holt 1654 - Traditioneel of met Roquefort AOP - geserveerd met brood, groenten en salade | € 18,50 |
Kleine Gerechten | |
---|---|
Pannenkoek met poedersuiker en stroop (v) | € 5,75 |
Vissticks of kroket of frikandel met appelmoes, frietjes en mayonaise | € 6,75 |
Nagerechten | |
---|---|
Rozen-frambozenparfait met vruchtenkletskop en rood fruit coulis | € 7,75 |
Dame blanche; vanille ijs met warme chocoladesaus | € 7,00 |
Chocolade brownie met bananen ijs en karamelsaus | € 7,75 |
Bloedsinaasappel Scroppino – met Prosecco en Hooghoudt Waddenwater | € 8,75 |
Oude brokkelkaas van het Koetshuysch uit Zuidhorn met een glaasje Gonzalez Byass Nectar Pedro Ximenez (extra glaasje € 4,75) | € 9,75 |
Bolletje vanille ijs of bananen ijs of bloedsinaasappel-sorbetijs met slagroom | € 3,25 |
Raket, waterijsje | € 1,25 |