Dinerkaart In 't Holt 1654

Voorgerechten:
Stokbrood met kruidenboter € 5,25
Groninger mosterdsoep al dan niet met spekjes € 6,00
Gebakken champignons met kruidenboter en toast € 8,25
Salade met groene groenten, Parmezaan en gepocheerd eitje € 8,75
Carpaccio van gerookte ribeye met truffelmayonaisse en Parmezaan € 10,50
Trio van waddengarnaaltjes; bisque, cocktail en kroketje € 11,50
Verse mosselen in de schelp gebakken met tijm, rozemarijn, knoflook en pepers € 10,50
Charcutterie: rilette, paté, fijne Mediterrane vleeswaren, cornichons en brood (2p.) € 14,50
Hoofdgerechten:
Poussin: klein kippetje, gepekeld en gegrild door onze koks en afgelakt met teriyaki € 19,75
Steak frites met champignon-pepersaus € 20,50
Rundersukade met knolselderijpuree en eigen jus € 18,75
Varkenshaasmedaillons met roquefortsaus € 18,75
In de schelp gebakken waddenmosselen en gamba's met tijm, rozemarijn, knoflook en rode pepers geserveerd met friet € 20,50
Kabeljauwfilet op de huid gebakken met Hollandse garnalensaus € 20,50
Artisjokkentaart met salsa van olijven en tomaat (v) € 17,50
Risotto met paddenstoelen, geroosterde groenten en truffelkroketje (v) € 18,50
Kaasfondue In 't Holt 1654
* Traditioneel € 16,54
* Met appelcider en eekhoorntjesbrood € 16,54
* Met Roquefort AOP € 16,54
Geserveerd met brood, groenten, sesamzaad en komijn
Nagerechten:
Crêpes Suzette met vanille ijs € 7,50
Crème brulee € 6,75
Tiramisu € 7,00
Chocolade brownie met walnotenijs en karamel € 7,50
Kindergerechten:
Twee kleine flensjes met stroop en poedersuiker € 5,25
Frikandel of kroket met appelmoes en frietjes € 6,25
Mini hamburger met appelmoes en frietjes € 8,75