Dinerkaart

Voorgerechten
Brood met kruidenboter en ajvar (v) € 6,00
Groninger mosterdsoep al dan niet met spekjes (evt. v) € 6,25
Japanse misosoep met nori en edamame (v) € 6,25
Pulled pork met five spices, bloedsinaasappelgel en shiso purple € 8,25
Rouleau van courgette, daslook, marjolein, roomkaas en gegrilde paprika (v) € 8,25
Gamba´s Pil Pil; gepelde garnalen in knoflook-chili olie uit de oven met stokbrood € 10,50
Gerookte zalmtartaar met wasabicrème en ingemaakte gember € 11,50
Rundercarpaccio met pesto, Parmezaan, geroosterde tuinboontjes en rucola € 11,75
Proeverij; een selectie van onze voorgerechten in de keuze van de kok (evt. v) € 14,75
Hoofdgerechten
Rundersteak van de plaat met chimichurri en cannellinicrème € 21,50
Varkenshaasmedaillons met gesmolten brie, calvadosjus en appelchips € 19,75
Saté van gemarineerde kippendijen met kroepoek en atjar € 17,50
Rode bietenrissotto met geroosterde rode bieten, geitenkaas en rucola salade (v) € 18,50
Loempia gevuld met bataat en rode ui op een spiegel van geitenkaassaus (v) € 18,50
Op de huid gebakken zeebaarsfilet met antiboise - een dressing van tomaat, kappertjes en olijf € 21,50
In de schelp gebakken mosselen met verse tijm, knoflook en pepers € 20,50
In 't Holt 1654 Specials
Homemade runderburger met cheddar, bacon, sla, tomaat, augurk en burgersaus, geserveerd met frites en salade € 16,54
Kaasfondue Traditioneel of met Roquefort AOP, geserveerd met brood, groenten en salade (v) € 16,54
Kleine Gerechten
Pannenkoek met poedersuiker en stroop (v) € 5,75
Vissticks of kroket of frikandel met appelmoes, frietjes en mayonaise € 6,25
Nagerechten
Dame blanche; vanille ijs met warme chocoladesaus € 6,25
Brownie met bananenijs, caramelsaus en hazelnootkrokantjes € 7,50
Passievruchtenbavarois met mangosorbetijs en frambozencoulis € 8,50
Oreo cheesecake met saus van aardbeien € 7,50
Oude brokkelkaas van het Koetshuysch uit Zuidhorn (met een glaasje PX: + € 3,75) € 7,00
Bolletje vanille-ijs, mangosorbetijs of bananenijs met slagroom € 3,25
Raket, waterijsje € 1,25