Dagelijks van 17.00 tot 21.00 uur
Voorgerechten | |
---|---|
Warme pita 's met Oosterse dip; humus, muhamara, babaganoush | € 8,00 |
Tomatensoep met geroosterde paprika en basilicumroom | € 7,50 |
Groninger mosterdsoep al dan niet met uitgebakken Groninger worst | € 7,50 |
Carpaccio-rol met rucola, Parmezaan, zongedroogde tomaat, geroosterde tuinboontjes, pesto-dressing | € 13,50 |
Terschelinger garnalenkroketjes met limoen-dille saus | € 14,25 |
Kleine salade kip : krokante kipstukjes , sla, ei, knoflookcroutons, Parmezaan, Ceasar-dressing | € 10,50 - als maaltijdsalade € 16,50 |
Kleine salade tonijn : tonijnflakes, guacamole, salsa, sla, spicy cocktaildressing | € 10,50 - als maaltijdsalade € 16,50 |
Kleine salade Bietjes: rode bietjes, sla, feta, appel, munt, gerookte amandelen, balsamico | € 9,50 - als maaltijdsalade € 15,50 |
Hoofdgerechten - Geserveerd met frites en salade | |
---|---|
Hamburger 150 of 300 gram - 100% runderburger op getoast brood met rode port-uitjes, truffelmayonaise | € 16,50 klein / € 19,50 - groot |
Runder Steak 150 of 300 gram - kogelbiefstuk met chimichurri, corn ribs, grill-tomaat | € 20,00 - klein / € 27,50 - groot |
Saté 150 of 300 gram - gemarineerde varkenshaas met pindasaus, zoetzuur,cassavechips | € 17,50 - klein / € 24,50 - groot |
Kip Souvlakie - 150 of 300 gram - Spiesjes van gemarineerde kipfilet met yoghurt-knoflooksaus en pita brood | € 17,50 - klein / € 24,50 - groot |
Mixed Grill 450 gram- Souvlaki, Saté en Kogelbiefstuk met 3 sausjes | € 32,50 |
Zalm - in de oven gestoomde zalmfilet met Hollandaise-spinaziesaus | € 26,50 |
Mosselen- in de schelp gebakken in knoflook- chili-olie en rozemarijn met aïoli, pittige cocktailsaus en brood | € 26,50 |
Beyond Meat - Vegetarische burger, getoast brood, rode port-uitjes, truffelmayonaise | € 19,50 |
Spinazie-avacado taartje (vegan/glutenvrij) - Taartje met spinazie, avacado, noten en zaden | € 21,50 |
Kindermenu - Frietjes met kroket of frikandel of kipvingers met appelmoes en mayonaise en een kinderijsje na | € 10,00 |
Kindermenu - Poffertjes met stroop en poedersuiker en kinderijsje na | € 10,00 |
Nagerechten | Prijs |
---|---|
Sorbet van bloedsinaasappel, vruchtjes, siroop, slagroom | € 8,00 |
Dame Blanche; vanille-ijs, warme chocoladesaus, slagroom | € 7,50 |
Holtje Eton Mess; bosvruchten, merinque, lemoncurd, slagroom | € 8,50 |
Twee handgemaakte vegan raw choclate bonbons van Dhana Chocolate uit Zuidhorn. Keuze uit diverse smaken geserveerd met koffie of thee al dan niet met havermelk | € 8,50 |
Kaas & Pedro Ximenez sherry - Oude brokkelkaas van het Koetshuysch uit Zuidhorn met een glaasje Pedro Ximenez Nectar sherry | € 12,50 |
Diverse gebak; appeltaart, sinaasappelbavarois, chocolade brownie, gebak van de dag | v.a. € 4,00 |
Apart afrekenen is niet toegestaan boven de 8 personen