Dagelijks van 17.00 tot 21.00 uur
Voorgerechten | |
---|---|
Stokbrood met kruidenboter en tomatentapenade | € 6,50 |
Pompoensoep van geroosterde pompoen met gember, kokos en cashewnoten | € 7,50 |
Groninger mosterdsoep al dan niet met spekjes | € 7,00 |
Huisgemaakte gravad lax met mosterd-dille dressing en ingelegde radijs | € 13,50 |
Charcutterie van wild: hert salami, wild zwijnham, en reebokpaté | € 15,50 |
Surf & Turf; Oosterse steak Tartaar met tempura van garnaal | € 14,50 |
Paddenstoelenpaté met pompoenchutney en gekarameliseerde walnoten | € 12,50 |
Hoofdgerechten -Geserveerd met friet en koolsalade (friet met truffelmayo en Parmezaan + € 2,50} | |
---|---|
Mosselen, in de schelp gebakken, met chili-knoflook-rozemarijn olie en aïoli | € 23,75 |
Snoekbaarsfilet gelakt met appelstroop - met gerookte spek en zachte roomsaus | € 24,50 |
Gekonfijte eendenbout met zacht gegaarde zuurkool en paddenstoelenjus | € 26,50 |
Rundersteak van de grill met de klassieke Café Beurre de Paris | € 23,75 |
Wildpeper van hert, wild zwijn en haas met rode kool en aardappelmousseline | € 24,50 |
Gebakken geitenkaas op pompoenknol-stamppotje met cranberry compote | € 19,50 |
Risotto met bundelzwam, truffelmascarpone, Parmezaan en rucola pesto | € 19,50 |
In 't Holt 1654 Bar food | |
---|---|
Runderburger naar eigen recept op focaccia met tomaten, relish, cheddar en bacon | € 18,50 |
Saté van kippendij met pindasaus, zoetzuur en cassave chips | € 19,50 |
Portobello burger op focaccia met pesto, sla, sud 'n sol en gorgonzolacrème | € 18,50 |
Kleine gerechten | |
---|---|
Pannenkoek met poedersuiker en stroop | € 5,75 |
Frietjes met vissticks, kroket of frikandel met appelmoes en mayonaise | € 6,50 |
Nagerechten | Prijs |
---|---|
Warm taartje van rood fruit met een bolletje kaneelijs en slagroom | € 8,50 |
Coupe Tiramisu; Ameretto ijs, vanille, espressocrème, lange vingers en slagroom | € 8,50 |
Vanille panna cotta met zwarte bessensaus, bourbon gel en frambozenparels | € 8,50 |
Oude brokkelkaas van Het Koetshuysch met een glaasje Pedro Ximenez XO | € 12,50 |
Twee handgemaakte vegan raw choclate bonbons van Dhana Chocolate uit Zuidhorn. Keuze uit diverse smaken geserveerd met koffie of thee al dan niet met havermelk | € 7,75 |
Kinderijsje; bolletje vanille ijs met slagroom, mini-smarties en marshmellows | € 4,50 |