Dinerkaart In 't Holt 1654

Voorgerechten:
Stokbrood met kruidenboter en smeersel € 5,75
Geroosterde paprika-tomatensoep € 6,25
Groninger mosterdsoep al dan niet met spekjes € 6,25
Gemarineerde artisjokharten met feta en olijven € 7,00
Geitenkaaskroketjes -2 stuks- met rode bietjeschutney € 7,25
Gamba's Pil Pil; gepelde garnalen in knoflook-chili-olie uit de oven € 9,50
Gravad Lax, gemarineerde verse zalm met mosterd-dille dressing € 10,50
Pulled pork met Teriyaki, gember en sesam € 10,50
Carpaccio van gerookte ribeye met basilicum-olie, Parmezaan en pijnboompitjes € 11,50
Proeverij; een selectie van onze voorgerechten € 12,75
Hoofdgerechten:
Saté van gemarineerde kippendij met kroepoek en atjar € 17,50
Rundersteak met groene peperroomsaus € 21,50
Varkenshaasmedailons met gesmolten brie, calvadosjus en appelchips € 18,50
Linguine in roomsaus met gamba 's en zalmfilet € 21,00
Verse mosselen in de schelp gebakken met tijm, rozemarijn, knoflook en rode pepers € 20,50
Zeebaarsfilet met antiboise: een dressing van tomaat, kappertjes en olijven € 19,75
Japanse miso aubergine met rijst en roergebakken groenten (v) € 18,50
Falafal in papadum met knoflook-muntsaus en rauwkost (v) € 17,50
In 't Holt 1654 Specials
Burger & bier:
Homemade burger, geserveerd met frietjes, salade en speciaal bier naar keuze (of een ander drankje) € 16,54
Kaasfondue:
* Traditioneel € 16,54
* Met chillicheddar € 16,54
* Met Roquefort AOP € 16,54
Geserveerd met brood en groenten
Kleine Gerechten
Pannenkoek met poedersuiker en stroop € 5,75
Vissticks, kroket of frikandel met appelmoes, frietjes en mayonaise € 6,25
Nagerechten
Dame Blanche; vanille ijs met warme chocoladesaus € 6,75
Groene thee-pannacotta met kersensorbetijs € 7,00
Chocolade brownie met witte chocolade ijs en aardbeiencoulis € 7,25
Lemon Fool: mascerpone, merenque, lemoncurd en limoncello € 7,00
Oude brokkelkaas met glaasje Nectar Pedro Ximenez-sherry € 8,50
Bolletje vanille ijs, witte chocolade ijs of kersensorbet ijs € 3,25
Raket; waterijsje € 1,25