Cultuur of niet

Ons theatertje is een parel in de provincie. Natuurlijk vinden er allerlei culturele activiteiten plaats; muziek, toneel of cabaret. Soms openbaar (let op het programma!), soms besloten.

Want deze prachtige zaal is ook af te huren. Voor je eigen culturele uitingen. Dat je bijvoorbeeld de gedichten die je vroeger in je eenzame dagboekje hebt gekrabbeld op de met tranen doordrenkte bladzijden nu eindelijk eens voor het grote publiek en de rest van je familie gaat voordragen. Of met je eigen muziekensemble. Of de toneelvereniging.

Feest en treurnis

Ons theatertje is er ook voor alle besloten borrels, feesten en partijen. Als je gaat emigreren. Of gaat trouwen. Of een Eighties dansfeest geeft als je vijftig wordt. Of als opa uit de tijd is gekomen. Hef het glas op de goede herinneringen en op de toekomst. We serveren alle drankjes waar je zo van houdt. En overheerlijke hapjesbuffeten. Als jij maar plezier hebt, dan hebben wij dat ook.

Zakelijk

 

Uiteraard zijn er voor alle zakelijke bijeenkomsten inspirerende mogelijkheden. Vergaderingen, presentaties of even de klei op in Zuidhorn. Je bedrijf kan weer járen vooruit!

Stuur een email voor aanvragen naar post@intholt1654.nl

 

Hoofdstraat 2,  9801 BW Zuidhorn
post@intholt1654.nl
0594-442159

Openingstijden Grand Café 
Dagelijks vanaf 11.00 uur