Programma 2019  ' Theater In 't Holt 1654'

 

Donderdag 25 april

Hans Theessink

 

Blueslegende Hans Theessink komt naar Zuidhorn!

Een avond vol bluesmuziek die al begint tijdens het diner in het Grand Café voor alle gasten.

 

Hans Theessink is bekroond als lid van de Dutch Blues Hall Of Fame. Maar zijn faam strekt zich uit tot ver over onze grenzen. De in Enschede geboren blues- en rootszanger treedt op sinds de jaren ‘60, werkte samen met artiesten als Taj Mahal, John Hammond, Luther Allison, Rory Block, The Dubliners en Terry Evans en geeft nog steeds zo’n 200 concerten per jaar. Hij weet zijn (slide-) gitaarspel uitstekend te combineren met de mondharmonica. Zijn stem, een diepe donkere bariton, blijkt gemaakt voor de blues.

Entree € 12,50

Aanvang 20.00 inclusief voorprogramma

Kaarten reserveren via: post@intholt1654.nl

 

Zaterdag 11 mei

Cat Fever Band

Aanvang 20.30

In de theaterzaal

Entree € 5,00

Kaarten reserveren via: post@intholt1654.nl 

of telefonisch 0594-442159

 

Groovy Blues from the Törf District Delta is een passende omschrijving van Cat Fever Band. Bijna alle bandleden zijn geboren en getogen in de periferie van de veenkolonie Stadskanaal, dat een perfecte voedingsbodem bleek voor de groovy blues sound van deze band.

Al in hun jeugdjaren waren de bandleden verknocht aan de blues en speelden samen in verschillende school- en bluesbands. Daarna verloren ze elkaar uit het oog. Jaren later kwam de jongensdroom toch uit: ze vonden elkaar terug in de blues van Cat Fever Band.

 

Cat Fever Band laat zich niet alleen graag inspireren door traditionele blueshelden (Taj Mahal, Freddy King, Muddy Waters, Keb Mo en vele anderen), maar ook door grootheden als The Allman Brothers, Joe Cocker en Tedeschi Trucks Band; artiesten die de blues mixen met muziekstijlen als soul, rock en funk. Ook eigen nummers hebben een mooie plek gekregen in de setlists.

Kom genieten van deze swingende blues in de sfeervolle zaal van In ’t Holt 1654!

 

Hoofdstraat 2,  9801 BW Zuidhorn
post@intholt1654.nl
0594-442159

Openingstijden Grand Café 
maandag t/m donderdag vanaf 16:00 uur
vrijdag t/m zondag vanaf 10:00 uur